Fotografie


 

Je kunt bij mij terecht voor portretfotografie, baby- en kinderfotografie, gezinsfotoshoots, zwangerschapsfoto’s, boudoirfotografie en loveshoots.

 

Fotograferen is mijn passie: mooie momenten vastleggen, een unieke uitdrukking van iemand vangen, observeren, experimenteren en het omgaan met grote en "kleine" mensen. Fotograferen doe je naar mening niet alleen met je toestel maar ook met je zintuigen en gevoel. Momenten en beelden vastleggen zoals ik het als fotograaf heb gezien.

 

Als fotograaf werk ik door heel Nederland maar het meeste in Noord Nederland en op de Waddeneilanden. Ik heb een fotostudio in het centrum van Leeuwarden. Op aanvraag reis ik ook graag mee naar het buitenland.

 

Een fotoshoot kan in de studio zijn, thuis, op locatie, in de binnenstad, lopend in de bossen of met blote voeten op het strand.  

 

Neem een kijkje in mijn portfolio en bekijk de wereld door mijn ogen….

 

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met me op. Graag tot ziens!


Hoe werkt het?

Na de fotoshoot worden binnen 2 weken de foto's gepresenteerd in een besloten online fotogallery waarvan je de link krijgt opgestuurd. Je kiest daaruit je favoriete foto's en geeft deze door. De foto's worden nabewerkt en je ontvangt ze via WeTransfer. Er zijn een x aantal foto's bij de pakketten inbegrepen en naar wens zijn er extra foto's bij te bestellen. Foto afdrukken of fotoproducten bestellen is ook mogelijk. Graag adviseer ik je daarover.

 

Visagie en/of hairstyling

Wil je goed voor de dag komen bij een fotoshoot? Dan kun je je make-up op professionele wijze laten verzorgen door mij als ANBOS gediplomeerd visagist. Voorbeelden van mijn werk kun je bekijken in mijn portfolio.

 

Visagie is mogelijk vanaf € 30.

Visagie in combinatie met hairstyling € 60 (met uitgebreide hairstyling zoals opsteken haar € 75)

 

 

Fotografie

Graag delen op social media

Studio Xpressie

Emmastate, 2 etage, Emmakade 59,  Leeuwarden

Tel.: 06-50489972

E-mail:  info@studioxpressie.nl

Kvk 56753640
B
tw:  NL108965318B01

Facebook