Zakelijke portretten en bedrijfsfotografie


Foto's nodig voor op uw website, sociale media of sollicitatie? Neem dan contact op voor een offerte of het plannen van een afspraak.

 

Een goede portretfoto op social media, je website en bij je sollicitatie is belangrijk. Het is de eerste indruk die je relatie of opdrachtgever van jou krijgt. Het portret moet herkenbaar zijn en passen bij je persoonlijke uitstraling.

 

Ik help ondernemers graag met maken van mooie beelden voor hun website en social media kanalen, kortom je online zichtbaarheid.

 

Wat zijn je wensen en wat heb je nodig? Dat kunnen een paar zakelijke profielfoto's zijn van jezelf, van je hele team, foto's van je werkruimte of wanneer je aan het werk bent, een complete beeldbankshoot, foto's voor specifieke doeleinden zoals flyers, publicaties. 

 

Wat is zakelijk, wordt me regelmatig gevraagd. Dat verschilt van bedrijf en beroep. Ben je een grafisch ontwerper of directeur van een bank om een paar tegenstellingen te noemen. Representatieve kleding kan variëren van overhemd, colbert en pak, bedrijfskleding tot een casual outfit.

 

Een portret voor zakelijke doeleinden, kun je onderscheiden in 2 soorten: een zakelijk portret/profielfoto of een redactioneel portret.

 

Een zakelijk portret (profielfoto) wordt vaak gebruikt op LinkedIn, op een sollicitatie of visitekaartje. Er wordt gebruik gemaakt van een rustige achtergrond en daardoor ligt de focus op het portret zelf. De foto's worden gemaakt in de studio of op locatie.

 

Een redactioneel portret wordt vaak gebruikt bij teksten in vakbladen en bij artikelen, op flyers of kan een mooie toevoeging zijn op uw website. De achtergrond kan een natuurlijke omgeving zijn of een zakelijke achtergrond, die te maken heeft met uw beroep.

 

Het kan ook leuk zijn om een onderscheidend en uniek portret te maken. Wat maakt je herkenbaar? Draag je bij voorkeur grappige sokken, heb je veelal een kopje koffie in de hand, heb je meerdere brilmonturen? Daarmee wordt het portret heel persoonlijk.

 

Graag tot ziens!

 

Voor deze opdrachtgevers mocht ik foto's maken:

Visagie


Wil je goed voor de dag komen voor een fotoshoot, sollicitatie of bijzondere gelegenheid? Dan kun je je make-up op professionele wijze laten verzorgen door mij als ANBOS gediplomeerd visagist. Voorbeelden van mijn werk kun je bekijken in mijn portfolio.

 

Visagie is mogelijk vanaf € 25 en kan in combinatie met de fotoshoot geboekt worden.

 

 

Fotografie

Graag delen op social media

Studio Xpressie

Emmastate, 2 etage, Emmakade 59,  Leeuwarden

Tel.: 06-50489972

E-mail:  info@studioxpressie.nl

Kvk 56753640
B
tw:  NL108965318B01

Facebook