Fotofeestjes

Zet jezelf en je vriendinnen eens in "the spotlights"  en vier je feestje in de studio!


FEESTELIJKE FOTOSHOOT 

Ben je jarig, geslaagd of heb je gewoon zin om met je vriendinnen een leuke middag te beleven met foto’s als mooie herinnering, boek dan de feestelijke fotoshoot. Je wordt ontvangen met een hapje en een drankje. Daarna volgt de „beautyronde" waarbij jullie tips en uitleg krijgen over het aanbrengen van een mooie make-up. Dan is het tijd voor de fotoshoot waarbij gekozen kan worden uit meerdere achtergronden en gebruik kan worden gemaakt van de accessoires die in de studio aanwezig zijn. Tussentijds omkleden, is mogelijk. Duur ca. 2 uur, incl. hapje en drankje + een collagefoto voor alle deelnemers. De jarige/special guest ontvangt ter herinnering een fotoboekje met de leukste foto's van de feestelijke fotoshoot.

Kosten € 150 (max. 10 personen)

 

 


FEESTELIJKE FOTOSHOOT (18+)

Organiseer je een vrijgezellenfeest, een gezellige dag met je zussen of vriendinnen en wil je een mooie tastbare herinnering aan deze leuke dag, reserveer dan een feestelijke fotoshoot. Je wordt ontvangen met een hapje en drankje waarna een uitgebreide fotoshoot volgt waarbij zowel individuele foto’s als groepsfoto’s worden gemaakt. Tussentijds omkleden is mogelijk. Duur ca. 2 uur, incl. hapje en drankje. De bruid/special guest ontvangt ter herinnering een fotoboekje met de leukste foto's van de fotoshoot. In geval van een vriendinnendag of zussendag kan er in overleg ook gekozen worden voor losse foto afdrukken of extra fotoboekjes tegen meerprijs.

De feestelijke fotoshoot is te boeken vanaf € 150

 


CAKESMASH FOTOSHOOT

Er is er 1 jarig! Hieperdepiep hoera! De eerste verjaardag van je kindje is heel speciaal. Hoe leuk is het dan om een fotoshoot te hebben met een heerlijke taart, die je mag proeven en voelen naar hartelust. Er wordt een mooie collage gemaakt met de leukste foto's, die je kunt laten afdrukken als uitnodiging of kunt versturen via de mail. Boek deze fotoshoot ruim voor de verjaardag van je kindje. Het is natuurlijk ook leuk om deze shoot te reserveren als je kind iets ouder is. Je ontvangt 6 digitale bewerkte foto's en de collagefoto. De cakesmash shoot is € 95 incl. taart.

Aanvraag informatie


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.